Bebek Telsizi Seçimi Nasıl Yapılmalı? ~ BilgiBebek <!--Can't find substitution for tag [bilgibebek.blogspot.com.tr.anasayfa]-->

7 Mart 2018 Çarşamba

Annelerin hayatını büyük oranda kolaylaştıran ve en önemli bebek eşyalarından biri olan bebek telsizi kullanımı gittikçe yaygınlaşıyor.

Bebek telsizi, bebeğinizin ne durumda olduğunu öğrenmenizi sağlayan cihazdır. Bebek ağladığında size sesini aktarır. Yenidoğan bebek 2-3 saatte bir uyanır ve 6 aylık olduğunda 5 saatte bir uyanır. Bu nedenle bebek telsizleri bebeğinizi takip etmek amacıyla yeni annelere büyük avantaj sağlamakta.



Bebek telsizleri 3'e ayrılır;

  1. Ses özellikli bebek telsizleri: Dinleme telsizi olarak da adlandırılır. Ses özellikli telsizlerdir.
  2. Görüntülü bebek telsizleri:  Kameralı bebek telsizi veya görüntülü bebek telsizi de denir. Görüntü özellikli bebek telsizleridir.
  3. Harekete duyarlı bebek telsizleri: Diğer bebek telsizlerinden farklı olarak harekete duyarlı sensörler sayesinde bebeği takip etmenizi sağlar.
Bebek Telsizi Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Ebeveyn Ünitesi Sayısı: Ünite sayısı çok olmalıdır. Bazı aileler tek ünitenin yeterli olabileceğini düşünürler fakat bir ünitenin mutfakta diğer ünitenin yatak odasında son ünitenin de oturma odasında olması bebeğinizi daha kaliteli şekilde takip etmenizi sağlar.

Çekim Alanı: Bebek telsizlerini alırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus da çekim menzilidir. Bebek telsizi alırken verilen standart bilgiler açık ortamda kullanımına göre belirlenmiştir. Muhakkak bebek telsizi alırken ev ortamında duvar, eşya gibi kapalı ortam menzili hakkında da bilgi edinerek daha uygun menzilli telsiz almanızı tavsiye ederiz. 

Bebek telsizi aldıktan sonra mutlaka evde duvar sayısına göre telsizde parazit oluşup oluşmadığına dikkat ediniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Paylaşım Sayfaları

sosyal sitesosyal sitesosyal site

Taze Yayınlar

Takipçilerim

Popüler Yazılarımız

Sayfa Görüntüleme Sayısı


Bumerang - Yazarkafe

Bumerang - Yazarkafe

Bloğumuza Birde Burdan Bakın ツ