Hipnoz Yöntemi İle Doğum Geliyor ~ BilgiBebek <!--Can't find substitution for tag [bilgibebek.blogspot.com.tr.anasayfa]-->

18 Temmuz 2016 Pazartesi

hıpnozdogum


Hiptoz metoduyla doğuma günümüzde alaka arttı. Ağrısız ve sızısız doğum yapmak isteyenler hiptonik doğumu seçenek etmeye başladı. Hipnoz metodu ile normal doğum anne adaylarının normal doğuma rahat, korkusuz ve güven içerisinde girmesi için uygulanan bir metottur. Hipnoz doğum metodunun en iyi tarafı ağrı kesici almadan ve sancısız normal koşullarda gerçekleşmesi. Doğum esnasında anne adayına uygulanan hipnoz tekniği sancıların hissedilmesini engelliyor. Dünyada tıp üyeleri arasında hipnozu en yaygın kullanan kesim kadın doğum uzmanları. Hipnotik Doğum artık Türkiye'de üniversite hastanelerinde kullanılmaya başlanacak.

HİPNOTİK DOĞUM 

Hipnoz ile doğum yolunda; anne adayının hissettiği stres, öğrenilmiş doğum korkuları ve acı belirtisi ortadan kaldırılarak tüm doğum sürecini rahat ve huzurlu geçirmesi sağlanır. Anne adayı bu süreçte hipnotik vaziyette aldığı doğru telkinlerle doğum konusundaki tüm kaygılarından arındırılır. Seanslar sırasında öğretilen doğru davranış şuuru anne adayına doğum sonrasındaki süreçte de yardımcı olacaktır. Hipnoz ile natürel doğum sürecine giren anne adayları rahat bir şuur düzeyinde oldukları için doğumun her evresinde ihtiyaç duyacakları enerjiyi kaybetmeyeceklerdir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Paylaşım Sayfaları

sosyal sitesosyal sitesosyal site

Taze Yayınlar

Takipçilerim

Popüler Yazılarımız

Sayfa Görüntüleme Sayısı


Bumerang - Yazarkafe

Bumerang - Yazarkafe

Bloğumuza Birde Burdan Bakın ツ