Annee Ben Geliyorum ! Hamilelik Sevgi Paylaşımıdır ~ BilgiBebek <!--Can't find substitution for tag [bilgibebek.blogspot.com.tr.anasayfa]-->

21 Şubat 2015 Cumartesi

Başlıkta da belirttiğimiz gibi bebekler anne karnındayken sevgi, sakin bir ortam ve huzur ister. Hamilelik döneminizde bebeğinize huzur verebilirsiniz. Nasıl mı? Bebeğinizi hissederek. Sessiz bir ortamda bebeğinizin kalp atışlarını dinleyerek dünyanın en mutlu annelerinden birisi olabilirsiniz. Uzanın ve karnınızdaki masum bebeğinizi sevin, okşayın. Bebeğiniz sizin içinizde hayat buluyor, sizin yediklerinizi yiyor ve sizin nefesinizle büyüyor. Annelik çok mutlu olunası bir durumdur.

Hamilelik
Hamilelik Sevgi Paylaşımıdır


Hamile Anneler İçin Kırmızı Alarm Durumları:

-Hamilelik döneminizde çok tuz tüketiminden uzak durunuz. Tuzu azar azar atarak istediğiniz tuz miktarının fazlasına çıkmamış olursunuz.

-Çok fazla kafein tüketiminden uzak durunuz. Hamilelik döneminizde çayı ve kahveyi azaltınız.(kola, diğer alkolsüz içecekler, çikolata, vb. kafein içeren besinlerdir.)

-Alerjinizin olduğu gıdaları tüketmeyiniz. Size olumsuz etkisi olabilir.

-Aşırı şeker tüketimine dikkat. Aşırı şeker sabah mide bulantılarınızı arttırır.

-Hamilelik öncesinde ve hamilelik sırasında alkolden uzak durunuz. Alkol bebeğinizin sağlıksız şekilde doğmasına ve düşük tehlikesine yol açabilir. Hamilelikte alkol ve sigara yasak.

-Hamilelikte keyif için uyuşuturucu vb. zararlı maddelerden uzak durunuz. Bu maddeler bebeğinizin erken doğumuna ve bebeğinizin prematüre doğmasına sebep olabilir.

-Hamileliğin sonunda doğum yapacağınızı biliyorsunuz ve bu doğumun kolay geçmesini istemez misiniz? Tabii ki istersiniz. Kolay ve sağlıklı bir doğum için kegel egzersizlerini deneyebilirsiniz. Kegel egzersizleri hakkında bilgi edinmek için buraya tıklayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Paylaşım Sayfaları

sosyal sitesosyal sitesosyal site

Taze Yayınlar

Takipçilerim

Popüler Yazılarımız

Sayfa Görüntüleme Sayısı


Bumerang - Yazarkafe

Bumerang - Yazarkafe

Bloğumuza Birde Burdan Bakın ツ