Başak burcu bebekler mükemmellik arar ~ BilgiBebek <!--Can't find substitution for tag [bilgibebek.blogspot.com.tr.anasayfa]-->

9 Aralık 2014 Salı

Pratiklik ve detaycılık, başak burcunun en çok öne çıkan özellikleridir. Çok küçük yaşta bile oyuncaklarını toplarken ve yatağını düzenlerken bulabilirsiniz.Başak burcu geçici hevesler peşinde değildir. Karşısına çıkan bir durumun eksileri ve artılarını tartar, mantıklık bir sonuca varır ve ona göre hareket eder.Başak burcu ebeveyni olarak çocuğunuzun mükemmele olan ilgisini dengelemeniz gerekmektedir. Hayatta her zaman en iyisini yakalayamayacağına dair onu hazırlamalısınız. Fazla alçakgönüllü olan başak burcu çocuklarında özgüveni inşa etmek de yine ebeveynler olarak size düşmektedir.

Başak Burcu
Başak Burcu

Düzen isteğinin hayatını ele geçirmesine izin vermemelisiniz. Planlı yemekler, uykular ve boş vakitlerle birlikte anlık olaylarla da mutlu olabileceğini göstermelisiniz.
Başak burcu burçlar kuşağının en orta burcudur. En belirgin özelliği akıllı olmasıdır. Doğru olan ile yanlış olan arasındaki farkı kolaylıkla ayırt edebilirler. Son derece dikkatli kişilerdir. Her şeyi değerlendirir, ölçer, biçer ve düşünürler. Karar alacaklarsa da karşılaştırma yapmadan almazlar. Yaptıkları analizleri gerçekten ince eleyip, sık dokuyup yaparlar. Uygunsuz durumları, hızlı bir biçimde anlayabilir ve düzeltme çabası içerisine girerler. Tüm bunları Başak burcunu ayrıntıcı, takıntılı ve titizlik hastası gibi gösterebilir. Başak burcu insanları için dürüstlük ve doğruculuk çok önemlidir. Bu konuda çevresindeki insanların özen göstermesi gerekir.

Sosyal Paylaşım Sayfaları

sosyal sitesosyal sitesosyal site

Taze Yayınlar

Takipçilerim

Popüler Yazılarımız

Sayfa Görüntüleme Sayısı


Bumerang - Yazarkafe

Bumerang - Yazarkafe

Bloğumuza Birde Burdan Bakın ツ