Bebeğinize ürün alırken çok dikkatli olun ~ BilgiBebek <!--Can't find substitution for tag [bilgibebek.blogspot.com.tr.anasayfa]-->

16 Kasım 2014 Pazar

Bebekler çok üşürler bunun için giydirilen kıyafetlerin ne çok ince nede çok kalın olup terlemesine müsaade edilmemelidir. Bebek giysilerin sentetik ürünlerinden imal edilmiş kıyafetlerden uzak tutulması genel olarak pamuklu dokumalar kıyafet olarak seçilmelidir.

bebek ürünleri
Bebek Ürünleri
Bebeklerin banyo, tırnak ve kulak bakımlarına çok dikkat edilmeli mutlaka temiz kalmaları hem vücutsal hem alt temizliği olarak çok iyi yapılmalıdır. Bebekler oyuncakları ile oynamayı severler hareketli ve sesli oyuncaklar bebeklerin çok ilgisini çeker aile bireylerinin bebek oyuncaklarını seçerken bebeklerin sağlıklarına ve oyuncakların fiziksel olarak zarar verici olmalarından kaçınmaları gerekir.

Bebek ürünleri gıda ürünleri, giyinme ürünleri, temizlik ürünleri, oyuncakları olmak üzere ana başlıklar altında toplamak mümkündür. İlk aylarda genelde anne sütü tek gıdası olan bebekler büyümeleri ile birlikte sadece anne sütü ile doymazlar o zaman takviye beslenmeler başlar bu tip beslenmelerde geleneksel gıdalar kullanıldığı gibi süt ve biberon beslenmesine uygun mama takviye edilirler.

Sosyal Paylaşım Sayfaları

sosyal sitesosyal sitesosyal site

Taze Yayınlar

Takipçilerim

Popüler Yazılarımız

Sayfa Görüntüleme Sayısı


Bumerang - Yazarkafe

Bumerang - Yazarkafe

Diğer Yazılarımız

Bloğumuza Birde Burdan Bakın ツ