Bebek arabası seçerken nelere dikkat etmeliyiz? ~ BilgiBebek <!--Can't find substitution for tag [bilgibebek.blogspot.com.tr.anasayfa]-->

19 Kasım 2014 Çarşamba

bebek arabası
Bebek Arabası Seçerken
Piyasada bulabileceğiniz çok çeşitli bebek arabası bulunmaktadır. Örneğin üç tekerlekli bebek arabaları, ikiz bebek arabaları, çift yönlü bebek arabaları, travel sistem bebek arabaları, şemsiye bebek arabası… Bu kadar seçenek arasından bebeğinizin için en iyi bebek arabasını seçmek zor olabilir. fakat dikkat etmeniz gereken bebeğinizin spesifik ihtiyaçlarını dikkate almaktır.



1. Mağazaya gitmeden önce bebeğiniz için bir bebek arabası araştırması yapın. Ne tür bir bebek arabasına ihtiyacınız olacağını tespit edin. Şemsiye bebek arabası saklaması kolay, ince ve kullanımı hafiftir. 3 tekerlekli bebek arabası aktif ebeveynler için dizayn edilmiştir. Travel sistem bebek arabası birçok opsiyonel özelliğe sahiptir ve bebek için araba koltuğu olarak da kullanılır. İkiz bebek arabası adı üstünde birden faza bebek taşıma konusunda dizayn edilmiştir. Yani bebeğinizin ve sizin günlük yaşamdaki durumunuzu göz önünde bulundurarak bebek arabasını seçmelisiniz.


2. Seçtiğiniz bebek arabasının ölçülerinin bebeğinizin ölçüleriyle uyumlu olmasına dikkat edin. Bebeğinizin boyu, kilosu…


3. Bebek arabası alacağınız mağazanın satış görevlisine danışın. Bebek arabasının özeliklerini, aksesuarlarını öğrenin. Bebeğin rahatı için bebek arabasında olması gereken aksesuarları kontrol edin.


4. Seçtiğiniz bebek arabasının sağlamlığından emin olun. Bebek arabasının bölümlerinin birbirine iyi monte edildiğinden emin olun.


5. Bebek arabasının kullanımı kolay ve kolay açılıp kapanabilen bir bebek arabası olmasına dikkat edin. Çok ağır bebek arabalarını tercih etmeyin.


5. Bebeğinizin için seçeceğinin bebek arabasında kullanılan kumaşların kalitesi önemlidir. Bebeğinizi terletmeyecek, cildinizi tahriş etmeyecek bir kumaş olmalıdır.


6. Bebek arabasının güvenlik özelliklerinin iyi olup olmadığını öğrenin. Güvenlik kemerinin sağlam olup olmadığını kontrol edin.


7. Genelde büyük tekerlekli bebek arabaları daha güvenli gider. Hareket kabiliyeti daha iyidir.


8. Bebek arabasının garantisinin olmasını ve herhangi bir arıza veya sorun durumunda servis desteğinin olup olmadığının kontrol edin.


9. Eğer hamileyseniz bebek arabası seçerken dikkatli olun. Bebek arabalarını asla kaldırmayın.

Sosyal Paylaşım Sayfaları

sosyal sitesosyal sitesosyal site

Taze Yayınlar

Takipçilerim

Popüler Yazılarımız

Sayfa Görüntüleme Sayısı


Bumerang - Yazarkafe

Bumerang - Yazarkafe

Diğer Yazılarımız

Bloğumuza Birde Burdan Bakın ツ